Ochii tai, scinteie azurie.

 In fiecare zi te intilnesti cu diverse persoane, diferite caractere care nu iti schimba cursul, sunt niste pioni care isi schimba pozitia in jurul tau.
  Acest curs al unei vieti monotone care se rezuma la aceleasi actiuni facute in fiecare zi, facute deja din inertie poate fi destabilizat doar de o scinteie azurie, acea scinteie care apare pe scurt moment dar care ti-ar placea sa o mai vezi, sa te contopesti cu caldura ei.
  Aceasta scinteie se afla in ochii ei, niste ochi fermecatori in care te pierzi si regasesti in acelasi timp, un azuriu asemenea marii in zilele cu soare care apune in nobletea chihlimbarului.
   Vezi o privire atit de senina si calda care te indeamna si pe tine sa fii asa, sa lasi toate gindurile si sa te bucuri ca ai intilnito, ca ai avut curajul sa o cauti sa scrii cu emotia ca te va respinge, un licarit ce vine din sufletul plapind, gindire pozitiva si fire dulce asemenea florilor de iasomie care te destind in noptile de vara.
  Intilnesti la un moment dat o femeie de genul acesta.Habar nu am cum sa ocataloghez. Este o femeie sensibila, normala, nu iti pica fata pe jos cind o vezi, nu iti iese aparent cu nimic in evidenta la prima Nu este o frumusete care sa te timpeasca care sa rupa ceva in tine de la prima vedere. Este ceva  mult mai tare. Are o privire blanda patrunzatoare, este o femeie care are multa afectiune si care nu se sfieste sa o impartaseasca cu tine, pur si simplu, fara sa isi puna semne de indoiala fara sa se gandeasca ca ea ofera prea mult.
  Este o femeie calda, delicata, completa din multe puncte de vedere. O femeie care te completeaza prin simpla prezenta, o femeie care face exact ce trebuie sa faca fix in momentul in care trebuie sa faca. O femeie care o sa actioneze exact asa cum ai vrea tu sa actioneze, o femeie care te va lasa cu gura cascata in clipa in care o sa faca un gest simplu. Un gest care o sa iti placa la nebunie care o sate marcheze, prin simplitate si inocenta, prin frumusete si naturalete.
  Este femeia pe care vrei sa o descoperi in fiecare zi, vrei sa mai te imbogatesti cu putin din bogatia ei. Este genul de femeie care cand ai patit ceva, ai o problema o sa te priveasca fix in ochi. Este genul de femeie care te pune pe ganduri, si asta e de bine.
  Femeia pe care vrei sa o strangi de mana pe strada, femeia linga care vrei sa dormi nu doar sa te culci, este femeia aia cu care diminetile friguroase ti se par calde, femeia cu care vrei sa stai toata ziua in pat, doar sa o vezi acolo cu tine.... doar voi, voi doi.
  Femeia asta este un pachet minunat. Adica este o combinatie letala. O combinatie frumoasa. Cea mai frumoasa. Femeia este un palat care la interior arata la fel de bine ca la exterior. Nu este nimic lasat de izbeliste. Totul este asezat cu grija la locul lui. Este un univers in care vrei sa ajungi si nu iti doresti sa mai iesi. Este o usa pe care odata ce ai intrat vrei sa o inchizi cu o mie de zavoare. Sa nu intre nimeni si nici tu sa nu mai iesi de acolo.

You Might Also Like

0 comentarii